Pro Kariyer


Pro Kariyer Kimdir ? Amacımız çağımızın gerektirdiği teknolojiyi en iyi şekilde kullanıp, Türkiye geneli iş fırsatlarını bir yerde toplayarak işsizlik oranını elimizden geldiği kadar azaltmak. Kısaca İş İlanı Sistemimiz; Türkiye geneli iş ilanlarına yaşadığınız şehire göre seçim yaptıktan sonra arama yaparak veya alt kısımda bulunan pozisyon ve sektörlere göre seçim yaparak en uygun işlere yerleşiminizi sağlamak. Ayrıca İş Habercisi ile size işleri mail olarak göndererek heran işlerden haberdar etmek. Sorumluluk Tüm sorumluluğumuz, gencinden yaşlısına, emeklisinden öğrencisine tüm işgücüne dahil olmak isteyen bireylerin istedikleri işlerde çalışmasını sağlamak ve ülkemizdeki işsizlik oranını elimizden geldiğince, çapımızın yettiğince azaltmak.

1-) Pro kariyer’e girmeniz aşağıdaki şartları okuyup kabul ettiğiniz anlamı taşımaktadır.

2-) Prokariyer.com olarak iş ilanı yayınlamamaktayız. İstihtam bürosu ve iş ilanı sitesi hizmeti sağlamamakla beraber, bu tür sitelerin yayınladığı ilanları tek bir adreste topluyoruz. Sitemiz üzerinden iş ilanlarına hızlı ulaşım sağlayabilirsiniz. Ancak özgeçmiş oluşturup işlere sitemiz üzerinden başvuru yapma gibi bir durum bulunmamaktadır. Yayınlanan işlerdeki 3. kişiler ile herangi bağlantımız olmadığı gibi. Oluşabilecek durumlardan sorumlu değiliz. Yayınlanan içeriklere güvenip iş fırsatlarını değerlendirmek ziyaretçinin sorumluluğuna bırakılmaktadır.

3-) Açılan pop-up ta doldurduğunuz form ile mail almayı onaylamış sayılırsınız ve günlük olarak doldurduğunuz bilgilere göre iş fırsatlarını mail atarız ve aynı şekil madde2’de belirtilen koşullar buradan size gelecek olan iş fırsatları içinde geçerli sayılır.

4-) Pro kariyer olarak iş araynlarla ve işverenlerle herangi bir bağımız olmadığı için doğal olarak’ta ücret talep etmiyoruz. Sitemiz sadece reklamlardan gelir elde etmektedir.

Site Adresi: http://www.prokariyer.com/

Yorum bırakın

WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.

Yukarı ↑