Evde Hasta Bakımı ve Evde Sağlık Hizmetleri


Özel Mobil Sağlık Hizmetleri Özel Mobil Sağlık, alanında uzman sağlık personelleri eşliğinde evde hasta bakımı, evde sağlık hizmetleri ve özel ambulans hizmeti veren bir mobil sağlık kuruluşudur.. Özel Mobil Sağlık, evde hasta bakımı ve özel ambulans alanındaki standartları bir adım daha yukarı taşıma gayreti ve profesyonel sağlık ekibinin güler yüzlü hizmet anlayışı ile sektörde ki farkını her zaman hissettiriyor.

Vizyon: Teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek mobil sağlık sektörünün öncü kurumlarından biri olmak..

Misyon: Evde hasta bakım ve ambulans hizmetlerini; kolay ulaşabilir ve ekonomik koşullarda gerçekleştirmek..

Değerlerimiz: Hasta sağlığını ve memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmak. Hasta haklarını ve gizliliğini korumak. Sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek. Hizmetlerimiz Evde Hasta Bakımı Evde yaşlı bakımı Hasta Bakıcı Diyabetli hasta bakımı Yatak yarası tedavisi Tıbbi ve sosyal danışmanlık Evde İğne yapma (Enjeksiyon) Tansiyon takibi Serum takma İdrar Sondası takma, İdrar sondası çıkarma Beslenme sondası takma Beslenme sondası çıkarma Evde iğne Evde enjeksiyon Evde serum takma Dizi, sinema ve film çekimlerine ambulans Spor müsabakalarına ambulans Konser ve organizasyonlara ambulans Dizilere ambulans Film çekimine ambulans Sinema çekimine ambulans Evde Tırnak çekilmesi Evde sutür(dikiş) atma, Evde dikiş alma Evde pansuman, Evde yara bakımı Evde Kan grubu tayini Özel Mobil Sağlık Hizmetleri İstanbulun tüm ilçelerinde 7/24 evde sağlık ve özel ambulans hizmeti veriyoruz.

Tel: 0850 304 4 112

Email: ozelmobilsaglik@gmail.com

 

Firma Adresi: Mert sokak.NO:14 Eyüp İstanbul

Evde Sağlık Hizmetleri

Site Adresi: http://www.ozelmobilsaglik.com

Yorum bırakın

WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.

Yukarı ↑